Toimivaa tilasuunnittelua kotiin, toimistoon ja muihin kohteisiin Turussa ja lähialueilla

Suunnittelutoimisto Kuvitelma on taitavan tilasuunnittelun kokenut asiantuntija Turusta. Hyvin tehty tilasuunnittelu on onnistuneen sisustussuunnittelun perusta. Tilasuunnittelussa mietimme yhdessä kanssasi tilan ensisijaista käyttötarkoitusta ja esimerkiksi kalusteiden paikkoja. Teemme tilasta kuin tilasta toimivan ja silmää miellyttävän. 

 

Saat meiltä niin sisustussuunnittelijan kuin sisustusarkkitehdinkin palvelut. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota meihin yhteyttä! Palvelemme joustavasti sekä yksityisiä että yrityksiä Turussa ja lähialueilla. 

Yhteystiedot

Panostamme nopeaan palveluun ja laatuun

Huolellisuuskuvake

Huolellisuus

Teemme niin pienet kuin suuret ja haasteellisetkin tilasuunnittelutyöt huolellisesti alusta loppuun asti.

Kokemuskuvake

Kokemus

Meillä on laaja kokemus tilasuunnittelusta sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Voit siis luottaa osaavaan työskentelyymme.

Nopeuskuvake

Nopeus

Meiltä saat tarvittaessa nopeaa palvelua – laadukkaasta työnjäljestä tinkimättä.

Pyydä meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille – kartoitetaan tilanne ja luodaan toimiva tila!

Mitä tilasuunnittelu tulisi maksamaan kohteessasi?

Millaista sisustusprojektia suunnittelet? Tarvitsetko sisustussuunnittelijaa uudistamaan huoneen tai asunnon ilmettä vai sisustusarkkitehtia tekemään suurempia uudistuksia kohteeseesi? Ota yhteyttä Suunnittelutoimisto Kuvitelmaan – me tarjoamme palvelut jokaiseen sisustustarpeeseen kohtuukustannuksin. 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Räätälöimme sinulle mielellämme hyvän tarjouksen tarvitsemastasi palvelusta.

Katso yhteystietomme